OTC HOME

BIJGEWERKT:
2 June, 2022

AGENDA DvdOTC 2022

09:00 Ontvangst
10:15 Soesterzaal open
10:30 Oficieel gedeelte
12:15 LUNCH
14:15 Presentatie PA1FZH
15:30 Afsluiting
15:45 Einde DvdOTC 2022
16:00 Afsluitborrel

 

 

Indien u als OTC lid zonder reservering op 12 juni komt, betaald u altijd € 17.50 entree.
U krijgt geen persoonlijke consumptiekaart, heeft geen recht op het door de OTC aangeboden kopje koffie of thee met overheerlijk appelgebak en u dient uw consumpties volgens de kaart individueel af te rekenen bij Restaurant De Soester Duinen.

Ga hier naar de deelnemers voor DvdOTC op 12-6-2022


UITNODIGING DAG VAN DE OTC
Het OTC-bestuur nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de "Dag van de Nederlandse Old Timers Club". Deze bijeenkomst wordt gehouden op zondag 12 juni in Restaurant De Soester Duinen, Soesterbergsestraat 188, 3768 MD Soest, een goed bereikbare en schitterend gelegen locatie in het midden van het land.

Een van de doelstellingen van de OTC is om op actieve wijze de onderlinge band tussen de leden te bevorderen daarom worden ook de partners uitdrukkelijk uitgenodigd en betrokken bij de Dag van de OTC 2022. 

GEEN EMAIL BEKEND
In verband met het ontbreken van een email adres in de ledenadministratie van de OTC, hebben onderstaande leden hebben géén persoonlijke uitnodiging ontvangen. U kunt HIER uw email adres doorgeven via het contactformulier op de website.
PA0ADP PA0ATY PA0BM PA0BRE PA0CF PA0CRB PA0DJ PA0DSD PA0EDU PA0FRD PA0GRU PA0IDZ PA0IZ PA0JAW PA0JBL PA0JMW PA0JRW PA0KWF PA0LMB PA0MNC PA0MW PA0OB PA0OLD PA0OY PA0PFW PA0PQ PA0QS PA0RIK PA0RKT PA0RLS PA0RON PA0RU PA0RUD PA0SIP PA0TW PA0UBR PA0VEL PA0VG PA0WG PA2SAM PA3CJS PA3DLB PA3DSU PA3DTZ PA3EBH PA3FYU PA3HDW PA4AW PA7RJ PE0RFN PE1CTY PE1DKG

PARTNERS
Wij stimuleren de deelname van de partners en hebben daarvoor een gereduceerd tarief ingesteld. Partners zijn hartelijk welkom om het gehele programma bij te wonen! Je kunt samen met andere deelnemers gezellig met elkaar kletsen onder het genot van een drankje op het terras of bij redelijk weer een heidewandeling in het naastgelegen natuurgebied maken.

ASPIRANT LEDEN
Traditioneel verwelkomen wij alle aspirant leden. Het OTC-certificaat wordt dan persoonlijk uitgereikt
Het bestuur rekent op de komst van alle aspirant leden!REGISTRATIE
Druk op REGISTRATIE om u aan te melden. Na het versturen van uw registratie kan het dus een tijdje duren voordat uw informatie is bijgewerkt. Zijn er onverwacht problemen met het registreren, probeer het dan op een later tijdstip nog eens.

PARTNERS DIE OTC LID ZIJN
Partners zijn volledige deelnemers en zijn hartelijk welkom!
* Uw partner krijgt een eigen gepersonaliseerde badge
* Als de partner een call heeft, kies er dan voor om afzonderlijk te registreren.
* Afzonderlijk registreren = afzonderlijke betalen met elk een eigen kenmerk: CALL

Door beide het registratieformulier in te vullen krijgt ieder OTC lid een badge waarop alle gegevens zijn geprint. (U hoeft dan niet de partnergegevens in te vullen).

Calls met een Ø (Alt + 157 en Alt + 155 en ook Alt + 0216 en Alt + 0248) worden niet geaccepteerd.
Ø Is een klinker en een letter die gebruikt wordt in het Deens, Faeröers en Noors en wij wonen hier in Nederland. Noteer ook geen diakritisch tekens.

DEELNEMERS
Hier vindt u het overzicht van de deelnemers.
Uw registratie en betaling wordt vanuit beveiligingsgrond NIET REALTIME weergegeven. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt maar niet gelijk met uw registratie of betaling. Reden hiervoor is dat niet elke dag de bankgegevens worden opgehaald en er vaak nog een handmatige controle moet plaatsvinden.
Indien u heeft betaald, wees dan gerust dat het is overgemaakt of controleer uw afschrijving.

WIJZIGING
Indien u zich heeft aan- of afgemeld, per ongeluk een verkeerde keuze heeft gemaakt in de lunchreservering of u toch uw partner wilt meenemen naar de DvdOTC, vul dan gewoon het formulier nogmaals in. Het laatst ingevulde formulier wordt uiteindelijk meegenomen.

BETALING
Uw reservering wordt definitief door het totaalbedrag over te maken op:
IBAN NL07 INGB 0003 163 549 t.n.v. Old Timers Club

* In de omschrijving ALLEEN UW CALL vermelden.
* Slechts EEN BETALING PER DEELNEMER, bij meerdere calls meerdere betalingen doen!

LUNCH
De keukenbrigade kookt puur, vers en creatief en gebruikt uitsluitend de beste en mooiste producten die het seizoen en veelal de regio te bieden hebben. Tussen 12:15 en 13:45 uur hebben we de mogelijkheid de inwendige mens te verzorgen.
U heeft de keuze bij de reservering uit een DINER- of BROOD lunch.
De Soester Duinen streeft ernaar zo verantwoord mogelijk te werken en houdt rekening met de natuur. Zo gebruiken zij uitsluitend MSC gecertificeerde vis, ecologisch brood, scharrelvlees en veelal biologische groenten.

DINER LUNCH (WARM)
Prijs warme maaltijd € 27,95 per persoon
( IJswater is bij het diner op tafel aanwezig)

VOORGERECHT
Aspergesoep met brood, boter en tapenade op tafel.
HOOFDGERECHT KEUZE*
Garnituur: frites, salade, groenten en aardappelgerecht.
VLEES: Runderlende met seizoensgroenten en saus van rode port
VIS: Koolvis filet met zeekraal, mousseline en saus van schaaldieren
VEGA: Door de chefkok speciaal te bereiden vegetarische maaltijd.
NAGERECHT
Dessertbuffet met diverse ijs- en bavaroistaarten en vers fruit

*Diner lunch
kan a.g.v. beschikbaarheid van ingrediënten nog aangepast worden.

BROOD LUNCH (KOUD)
Prijs broodmaaltijd € 18,95 per persoon.

Kopje soep van de chef uitgeserveerd aan tafel
2½ belegd broodje per persoon met divers beleg middels schalen per tafel gepresenteerd
1 broodje kroket per persoon uitgeserveerd
handfruit (appel-banaan) vanaf buffet
Inclusief melk/karnemelk, jus d‘orange, koffie en thee vanaf buffet
fruitshake op tafel geserveerd.

*Brood lunch
kan a.g.v.beschikbaarheid van ingrediënten nog aangepast worden.Dan de Bruijn, PA1FZH

PRESENTATIE
De presentatie dit jaar wordt verzorgd door Dan, PA1FZH met de titel:
"De drie vergeten afkortingen uit de Koude Oorlog;
KLD, MUD en ABC''

Voor velen van ons is de Koude oorlog (1948 - 1989) een deel van ons leven op de achtergrond geweest. Het was er wel, het had iets te maken met "de Russen en de atoombom" maar wat het nu precies was? Gelukkig is het nooit tot een derde wereldoorlog gekomen maar wat gebeurde er nu precies op de achtergrond?In een lezing van ca. een uur neemt Dan ons mee in een aantal aspecten:
Het Korps Luchtwacht Dienst (KLD) was de organisatie die uitkeek naar laagvliegende Russische vliegtuigen. De Mijnen Uitkijk Dienst (MUD) bracht in kaart waar zeemijnen zouden worden afgeworpen.
De ABC (Atomair, biologisch en chemisch) dienst van de Bescherming Bevolking zou o.a. de gevolgen de atoombom in beeld brengen. Hiertoe had men de beschikking over zogenaamde "stationaire meetposten" met daarnaast een kleine bunker. Met een link naar de tegenwoordige Veiligheidsregio sluiten we de lezing af. Dan brengt een aantal originele meetapparaten mee, waaronder de unieke "grondnulpuntbepaler".TOEGANG EN VERGOEDINGEN
Wij heten u van harte welkom met een door de OTC aangeboden kopje koffie of thee met overheerlijk appelgebak en indien gewenst, een toefje slagroom.

De OTC kent geen contributie structuur. Om de DvdOTC te organiseren moeten wij entree heffen waarmee de Soesterzaal, spanscherm, beamer, geluidsinstallatie, uitnodigingen, portokosten, webdomein en koffie met gebak worden bekostigd. Tevens hebben wij als OTC met De Soester Duinen een gereduceerd tarief bedongen waarbij men er van uit gaat dat deelnemers gebruik maken van de lunch. Daarom wordt een iets hoger entree tarief in rekening gebracht voor deelnemers zonder lunch. Zoals elk jaar hebben wij als organisatie ook te maken met de ontwikkelingen van de prijsindices.LOCATIE
De Soester Duinen is een natuurgebied in de gemeente Soest. Dit gebied, dat zich kenmerkt door omvangrijke zandverstuivingen, en dat daarnaast uit heideterreinen en bossen bestaat, vormt een deel van de noordelijke rand van de Utrechtse Heuvelrug. Om de bebouwing van Soest te beschermen tegen stuivend zand is in het noordoosten van het gebied een kunstmatig duinlichaam van enkele meters hoog aangelegd. U kunt in dit gebied aardig de kuitspieren oefenen, want het vraagt de nodige energie om de soms 3 m hoge duinen te beklimmen door het mulle zand.


Restaurant de Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188, 3768 MD Soest.

EVENEMENT VOORWAARDEN
Deelname aan activiteiten en bijeenkomsten van de Old Timers Club gebeurt geheel voor eigen risico en kosten; Leden, deelnemers en gasten vrijwaren het bestuur of door het bestuur aangewezen personen tijdens evenementen en bijeenkomsten met betrekking tot aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor enige vorm van schade, letsel of vermissing ongeacht oorzaak of gevolg, nu of in de toekomst. Restitutie vooruitbetaling, wijzigingen en/of annulering alleen mogelijk vóór 1 juni 2022. Registratie sluit indien het maximale aantal deelnemers bereikt is. Restitutie en vooruitbetaling is na deze datum vanwege gemaakte reserveringen helaas niet meer mogelijk. Tijdens de Dag van de OTC worden foto’s en videobeelden gemaakt voor publicatiedoeleinden. Met inschrijving voor dit event gaat u akkoord met publicatie van de gemaakte beelden. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, stuur dan een bericht via de contactpagina van de OTC.